Facebook  DBT pe Facebook Twitter  DBT pe Twitter
Cele mai vandute produse

DESPRE NOI

- "dB TECHNOLIGHT", s-a infintat in 2001, din dorinta de a satisface cei mai pretentiosi clienti din acest vast domeniu al echipamentelor profesionale de lumini, sunet, video si scenotehnica. De atunci si pana in prezent am incercat sa aducem pe piata romaneasca marci noi de o calitate ireprosabila.
- "dB TECHNOLIGHT" s-a lansat si dezvoltat prin dotarea cluburilor, discotecilor, spatiilor publice etc.
Dinamica activitatii a fost una rapida si intr-un timp foarte scurt am reusit sa ne integram pe orizontala si sa dezvoltam o paleta larga de produse si servicii. Am dezvoltat o echipa tanara, dinamica si creativa. Am pretuit si am pus accentul pe calitate si pe adaptare rapida la nevoile clientilor si cerintelor pietei. Astfel, creandu-se departamentul special adresat teatrelor, televiziunilor si tuturor lacaselor de cult.
- In 2006, pentru necesitate de spatiu "dB TECHNOLIGHT" achizitioneaza un nou sediu de peste 500 mp unde amenajeaza un nou show room, birouri, service si depozit.
- "dB TECHNOLIGHT" acorda o deosebita importanta calitatii resurselor umane, selectand personal calificat si oferind posibilitatea specializarii continue a acestora, prin participare la cursuri, seminarii si prezentari oferite de furnizorii nostrii.
- Preocupati de calitate, stiind ca aceasta este cheia succesului, in anul 2007, "dB TECHNOLIGHT" implementeaza ISO 9001.
- In Noiembrie 2008 am inceput implementarea sistemului de management integrat mediu-sanatate si securitate ocupationala in conformitate cu standardele de referinta SR EN ISO 14001:2005 si SH OHSAS 18001:2008.
- Scopul nostru este de a inlesni cunoasterea noilor branduri intrate pe piata romaneasca prin firma noastra, dealtfel notorii pe piata mondiala, in lumea artistica.
- Totodata ne propunem sa mentinem o pozitie de lider si sa devenim o sursa de referinta pentru oricine este interesat de acest domeniu.

Motto: "Flexiblitate, raspuns rapid, adaptare, creativitate"

In momentul de fata, "dB TECHNOLIGHT" este reprezentant legal in Romania la urmatoarele branduri:
-LUMINI: HIGH END SYSTEMS, VARILITE , COEMAR , ROBERT JULIAT , ARRI THEATER , SHOWLED , ETC , STRAND , CITY THEATRICAL , PHILIPS, LDDE ,LICHT TECHNIK;
-SUNET: d&b audiotechnik, DPA, SENNHEISER, QUBE, FBT, YAMAHA, B&C SPEAKERS, NTI;
-SISTEME CONFERINTA/TRADUCERE SIMULTANA: TELEVIC
-VIDEO: PANASONIC;
-CINEMA: CINEMECCANICA
-ACCESORII ( CABLU, CONECTICA, STATIVE): AMPHENOL, K&M, TITANEX, ATHLETIC, MILOS, BUTEC;

DESPRE NOIOffice
Office
Office
Office
Head Office - Soseaua Cristianului nr. 11, 500053, Brasov, Romania
Mobil: 0728 289 289 / 0755070939
Tel/fax: +4 0268 331 410 / +4 0268 332 230Copyright © dB Tehnolight 2009. Made by Sik


Acest site nu foloseste cookies. Nu colectam date despre activitatea dumneavoastra si nu folosim cookies de la terti.