Facebook  DBT pe Facebook Twitter  DBT pe Twitter
Brand-uri
Educatie

     Multe institutii din invatamant deja beneficiaza de diferite echipamente, folosind solutii portabile sau fixe in salile unei scoli, universitati, etc. In ziua de azi copiii sunt prinsi intr-o lume a tehnologiei in continua dezvoltare.

 

     Sala de clasa presupune a fi un echilibru inteligent a încercarilor si testarilor a unor metode de predare ajutata de aparatura moderna.

 

     Cum altfel pot profesori sa acapareze si sa pastreze atentia elevilor care petrec cea mai mare parte a timpului lor liber jucanduse pe calculator sau stand pe internet?

 

     Predare Interactiva dB TECHNOLIGHT Oferta produse audio vizuale pentru a ajuta profesorii sa capteze imaginatia unei audiente si pentru a putea explica subiecte complexe mai eficient.

Usor de configurat si care integreaza perfect cu standardele de retele IT, solutii de legatura cu calculatoare, proiectoare portabile si tehnologie Whiteboard interactiva.

 

      dB TECHNOLIGHT va poate aduce tehnologii de prezentare interactiva în clasa, in beneficiul profesorului si intregii clase. Aceasta permite profesorilor sa ofere lectii incitante si ii ajuta pe elevi sa invete din activitatea de grup. Învatamânt la Distanta Comunicare, schimb de idei, posibilitatea schimbului de date, prezentari intre stundentii din toate colturile lumii.

 

      PC-uri si tehnologi interactive Smartboards pot fi conectate prin intermediul sistemelor de videoconferencing, crearea de noi posibilitati pentru lecturi interactive de la distanta economisind bani si timp.



»  Sunet»  Multimedia»  Scenotehnica
Educatie


Head Office - Soseaua Cristianului nr. 11, 500053, Brasov, Romania
Mobil: 0728 289 289 / 0755070939
Tel/fax: +4 0268 331 410 / +4 0268 332 230



Copyright © dB Tehnolight 2009. Made by Sik


Acest site nu foloseste cookies. Nu colectam date despre activitatea dumneavoastra si nu folosim cookies de la terti.