Facebook  DBT pe Facebook Twitter  DBT pe Twitter
Iluminat Architectural

   Iluminatul arhitectural pune accentul pe mai multe aspecte fundamentale in luminarea unei cladiri sau a spatiului exterior.

 

   Principalul aspect in luminarea unei cladiri tine de domeniul esteticii, imaginea cladirii dupa lasarea noptii, definirea acesteia prin lumina.

 

     Primul pas in utilizarea corecta a acestei lumini este pozitionarea corpurilor si directionarea acestora asupra zonelor de interes. In a doua etapa se vor determina cantitatea de lumina necesara, calitatea culori, luminozitatea si directia. Iluminatul arhitectural se bazeaza pe functionalitate, partea decorativa a corpurilor in sine fiind secundara.

 

     Nu designul conteaza in acest tip de iluminat, ci calitatea luminii revarsate pe cladire. Forma si designul corpului de iluminat se alege abia dupa ce elementele tehnice au fost perfect realizate. In gama de elemente ce deservesc domeniul iluminatului arhitectural regasim spoturi, profile, corpuri circulare pentru luminat punctual.

 

      Un capitol separat si extrem de complex il constituie ledurile.

 

     La iluminarea fatadelor imobilelor o importanta deosebita o are discretia corpurilor de iluminat si amplasarea lor corecta.

Este importanta scoaterea in evidenta a elementelor arhitecturale si imbinarea lor intr-un ansamblu artistic plin de volum, rafinament si stil. Instalatia de iluminat poate fi executata la imobilele in faza de constructie cat si la cele finisate si locuite.

 

     Compania noastra va ofera mai multe servicii pentru iluminarea imobilului dumneavoastra, incepand cu proiectarea si consultanta necesara pana la intretinerea ulterioara.»  Lumini
Iluminat Architectural


Head Office - Soseaua Cristianului nr. 11, 500053, Brasov, Romania
Mobil: 0728 289 289 / 0755070939
Tel/fax: +4 0268 331 410 / +4 0268 332 230Copyright © dB Tehnolight 2009. Made by Sik


Acest site nu foloseste cookies. Nu colectam date despre activitatea dumneavoastra si nu folosim cookies de la terti.