Facebook  DBT pe Facebook Twitter  DBT pe Twitter
Echipamente de informare publica (panouri cu leduri)

     Echipamentele de informare publica sunt sisteme de prezentare si afisaj, echipamente ce permit postarea anunturilor sau informatiilor pe un display (LCD sau Panou cu Leduri).

     Acestea au un caracter informational (anunturi, reclame, etc.): sistemele sunt amplasate in zonele: aglomerate, de receptie sau in zonele unde vizitatorii trebuie informati in legatura cu diverse facilitati.

 

     Un sistem de afisare electronica are un impact si o putere de a atrage atentia mult mai mare decat un poster sau banner clasic. Continutul dinamic adaptat in timp real permite realizarea unui canal de comunicatie foarte eficient. Sistemele de afisare digitala ofera imagini video care includ grafica, animatie si text in continua schimbare spre deosebire de panourile si afisele statice.

 

      Modificarile de continut se realizeaza fara costuri suplimentare, deoarece se schimba doar informatia digitala de pe server si nu intregul suport. Permite o constructie complexa a mesajului de afisat, un mix intre material video full-motion, grafica computerizata statica sau animata, text static sau in miscare. Permite actualizarea informatiei de orice tip ce se poate face on-line.

 

    Reducerea costurilor pentru publicitate sau informare – se economisesc timp si bani eliminand necesitatea de tiparire si distributie a materialelor clasice de afisaj.

 

     Vizionarea concomitenta de imagini, prin impartirea display-ului in mai multe zone active.

 

   Coordonarea si controlul fisierelor (stergere, descarcare si incarcare fisiere)

 

   Control de la distanta al sistemului (deschidere/inchidere, repornire sistem)

 

    Utilizarea si includerea in afisare a textelor, imaginilor, video-clip-urilor, imaginilor TV transmise in direct Include software-ul de afisare a informatiilor»  Multimedia
Echipamente de informare publica (panouri cu leduri)


Head Office - Soseaua Cristianului nr. 11, 500053, Brasov, Romania
Mobil: 0728 289 289 / 0755070939
Tel/fax: +4 0268 331 410 / +4 0268 332 230Copyright © dB Tehnolight 2009. Made by Sik


Acest site nu foloseste cookies. Nu colectam date despre activitatea dumneavoastra si nu folosim cookies de la terti.