Facebook  DBT pe Facebook Twitter  DBT pe Twitter
Brand-uri
Cinema

     Misiunea noastra este de a depasi asteptarile clientilor nostrii pe care ii definim ca fiind partenerii nostrii de afaceri. Vom realiza acest lucru prin crearea si mentinerea celui mai inalt nivel de satisfactie a clientilor. In acest fel ne vom asigura ca scopurile, calitatea si vanzarile vor fi indeplinite.

 

     O alta misiune de-a noastra este de a oferi clientilor nostrii cele mai bune experiente si o satisfactie audio/vizuala in Cinema-uri. Oferim o totala planificare, dezvoltare si operatii de consultare necesare pentru a deschide un cinematograf.

   Va invitam sa alegeti cea mai mare selectie de produse professionale noi aparute, instalatii si accesorii.

 

   dB TECHNOLIGHT iti poate arata cat de usor este sa iti construiesti, dotezi, sau sa operezi un cinema modern.

     

   dB TECHNOLIGHT va poate ajuta cu produse Cinema 3D, experienta cinematografica digitala 3D nu este doar hipnotizanta – spectatorii apucand aerul si ferindu-se de obiectele care par sa se indrepte inspre ei – aceasta forma dinamica de vizionare a filmului atrage spectatorii intr-o experienta mult mai bogata si mai captivanta decat orice erau obisnuiti sa vada intr-un cinematograf.

 

    Evenimentele de pe ecran sunt mult mai reale, spectatorii capata senzatii si trairi unice, incat nu pot face alceva decat sa se simta ei insusi actori luand parte la actiunea filmului sau pot interpreta propriul rol. Aceasta minunata si captivanta experienta ii face sa se intoarca de fiecare data si sa isi doreasca mai mult. Noua creatie Multiplex este ce-a mai noua tehnologie prin care poti dezvolta cinematografe 5D. Tehnologia contine ochelari speciali, scaune mobile, efecte (valuri de apa se sparg in fata), si multe alte efecte. Un astfel de Cinema puteti gasi la Bran, fiind singurul din Romania.»  Sunet»  Echipamente Proiectie»  Ecrane Videoproiectie»  Server
Cinema


Head Office - Soseaua Cristianului nr. 11, 500053, Brasov, Romania
Mobil: 0728 289 289 / 0755070939
Tel/fax: +4 0268 331 410 / +4 0268 332 230Copyright © dB Tehnolight 2009. Made by Sik


Acest site nu foloseste cookies. Nu colectam date despre activitatea dumneavoastra si nu folosim cookies de la terti.