Facebook  DBT pe Facebook Twitter  DBT pe Twitter
Discoteci, Cluburi, Pub-uri

     Cu o vasta experienta in sectorul luminiilor, sunetului si a efectelor speciale pentru Cluburi, Discoteci, Pub-uri, am ajuns sa ne mandrim cu privire la calitatea produselor si serviciilor pe care le putem oferi clinetiilor nostrii.

 

     Unele dintre cele mai importante marci pe care le folosim pentru echiparea Cluburilor, Discotecilor, Pub-urilor sunt: d&b audiotechnik-Germany, QUBE-Italia, FBT-Italia,VARI LITE-USA, COEMAR-Italia, AVOLITES-Marea Britanie, ShowLED-Belgia, MagicFX, PIONEER-Japonia.

 

     O explozie a numarului de Cluburi, Pub-uri, devine din ce in ce mai greu sa te distingi de restul. Oferirea unui sistem eficient poate fi un simplu pas spre obtinerea unui mare avantaj in fata concurentei. Cu aproape un numar infinit de optiuni, va putem proiecta un sistem de sunet, lumini intr-o locatie, care confera flexibilitatea de care aveti nevoie.

 

     Ne putem adapta cu usurinta la un sistem de lumini, sunet sau efecte speciale pentru a va putea satisface nevoile si bugetul dumneavostra.

 

   O scurta prezentare despre marcile oferite de noi in cadrul Cluburilor, Discotecilor, Pub-uri.

 

______________________________________________________

  "d&b audiotechnik" opereaza international in campul electroacusticii ca producator de sisteme de incinte acustice si electronice pentru reproducerea de inalta calitate a discursurilor sau a muzicii precum si sonorizari in spatii publice.

 

      d&b audiotechnik este privita ca una din companiile de top din acest domeniu ca rezultat al dezvoltarii tehnologice, principiilor de integrare ale sistemelor, calitatea in constructie si standardul de servicii oferite. Documentare, dezvoltare si fabricarea echipamentelor sunt integrate si conduse in locatiile companiei din Backnang, Germania. Distributia centrala, departamentul de marketing si management de produs sunt deasemenea integrate in aceeasi locatie.

 

    O retea de distributie globala si parteneri in vanzari sunt responsabilii pentru diferitele regiuni de pe glob. Sistemele d&b au fost si sunt folosite global de multi ani in fie situatii mobile sau in instalari fixe, in teatre, opere, sali de concerte, televiziune, multimedia, si tot de la cea mai mica sala de conferinta pana la cele mai mari stadioane, indeplinind cu succes cerintele de performanta, sau mai specific, cerintele tehnice ale artistilor, actorilor si a prezentatorilor.

 

 

    Gama Black are ca focus principal aplicatiile performante ce necesita flexibilitate maxima, versatilitate si viteza de desfasurare in special cand mobilitatea este un factor cheie. Sistemele d&b au fost si sunt folosite global de multi ani in fie situatii mobile sau in instalari fixe indeplinind cu succes cerintele de performanta, sau mai specific, cerintele tehnice ale artistilor, actorilor si a prezentatorilor.

 

    Gama de produse Black acopera un spectru de tehnologie si marime incepand cu seriile C incinte horn loaded puncti-sursa, mai micutele serii E incinte puncti-sursa ,Seriile J Incinte Line Array de marime mare ,seriile Q incinte Line Array de marime medie, Seriile T incinte Line Array puncti-sursa de marime mica si pana la seriile de monitoare.

     Gama Black se utilizeaza cu succes si in instalatii fixe cu optiuni si versiun special produse pentru aceste situatii. Amplificatoarele D6 si D12 nu asigura numai puterea necesara sitemului ci prin reteaua d&b Remote asigura controlul si monitorizarea unui mare numar de functionalitati ale sistemelor.

 

 

    Gama White este conceputa pentru integrare visuala, fizica, acustica si electrica in aplicatii de instalatii permanente si este intentionata pentru medii ce trec de specificatiile din riderele tehnice care sunt in general utilizate in spatii unde se doreste performanta maxima.  

 

    Gama consta in doua serii, seriile xS si seriile xA, ambele incluzand incinte foarte compacte si subwoofere dedicate, ce asigura aceeasi calitate ale echipamentelor consacrate d&b. Acustic, incintele produc un sunet neutru consistent care impreuna cu elementele fizice discrete de instalare conduc catre posibilitati extinse indiferent de instalare, indoor sau outdoor. Ambele serii pot fi amplificate fie de catre D6, fie de catre D12 care impreuna cu reteaua d&b Remote asigura control si monitorizare a multor functii din sistem sau integrare in alte medii solicitante.

__________________________________________

“COEMAR” –    companie italiana, despre care putem spune ca a fost inovatoarea multor lumini destinate arhitecturale cu leduri.

 

     Moving head-urile produse de ei sunt dintre cele mai performante din lume, avand in exclusivitate mouving head-ul cu lampa HMI 2000.    

     Creatorii de lumini cunosc ca rezultatul trudei lor este deseori direct proportinal cu calitatea iluminarilor folosite, culorile lor folosite, creativitatea lor, si iesirea luminoasa a proiectantiilor.

 

      Introducerea lui Flex-Line a revolutionat conceptual proiectantiilor. Dintr-o simpla sursa de lumina, a carei limite a fost sa constranga utilizatorul, iluminarea a devenit o unealta, intr-o epoca moderna in care tehnologia este inaltata spre rolul protagonistului in concerte, conventii si intalniri asemanatoare, permite creativitatea sa infloreasca.

 

     Compania este certificata ISO 9001. Ofera 2 ani garantie pentru toate produsele.

______________________________________________________

“VARI-LITE”: Un "suflet tehnic creativ" a tinut compania Vari-Lite in frunte in industria de iluminat automat din 1981. Inspirat de magia miscarii si de culorile schimbatoare, Vari-Lite sa dezvoltat in crearea sistemelor de iluminat care poate pot fi folosite la spectacole sau orice alt eveniment.

 

     Raspunzamd cererilor pentru Cluburi/Discoteci/Pub-uri operatori la nivel national, Vari-Lite Inc ofera noile sale echipamente de lumini automate pentru un montaj permanent pentru a sprijini elaborarea etapeor performantelor cerute de aceste unitati de afaceri

______________________________________________________

“Show-LED”   : ShowLED este un produs al "Amelia NV",

     Compania este situata in Belgia si este bazata in proiectarea si dezvoltarea de solutii electronice pentru evenimente de afaceri si de divertisment. Amelia dezvolta "LED star" care este un efect special si merge instalat pe textile, pereti, plafoane.LED-urile sunt, in primul rand folosite pentru a crea o asa numita "Perdea cu LED-uri"

 

      Aceste sisteme au fost folosite in prezentarea Festivalului International de Muzica "Cerbul de Aur" Brasov in 2008.»  Sunet»  Lumini»  Multimedia»  Scenotehnica»  Efecte Speciale
Discoteci, Cluburi, Pub-uri


Head Office - Soseaua Cristianului nr. 11, 500053, Brasov, Romania
Mobil: 0728 289 289 / 0755070939
Tel/fax: +4 0268 331 410 / +4 0268 332 230Copyright © dB Tehnolight 2009. Made by Sik


Acest site nu foloseste cookies. Nu colectam date despre activitatea dumneavoastra si nu folosim cookies de la terti.