Facebook  DBT pe Facebook Twitter  DBT pe Twitter
Sisteme de adresare publica

      Sistemul de adresare publica reprezinta un sistem de sonorizare care are rolul de a difuza anunturi, muzica, mesaje vocale de alarmare si control, directe sau preinregistrate, in spatiile frecventate de publicul larg.

 

      FBT(Italy) este unul dintre cei mai importanti furnizori de sunet ai nostri pentru sistemele de adresare publica. Ei au creat noi serii de difuzoare pentru adresare publica care combina inalta calitate a sunetului cu design-ul inovativ si care este capabil sa satisfaca toate cerintele clientului.

 

    dB TECHNOLIGHT prezinta: experienta mai mare de un deceniu in domeniul sistemelor de sonorizare lucrari anterioare de succes rezolvarea si proiectarea solutiei in functie de necesitatile clientului se face de catre o echipa de specialisti atestati mentenanta si service

 

     Sistemele de adresare publica ofera si avantaje clientului: reduce costurile de promovare si publicitate in incinta spatiilor comerciale creste randamentul angajatilor prin crearea unui mediu de lucru placut elimina investitia in echipamentele de avertizare la inceput de incendiu si tentative de efractie.

 

Utilizarea sistemelor de adresare publica asigura o intensitate si o calitate a anunturilor, precum si fidelitatea muzicii transmise in spatiile interioare si exterioare.

 

Pot fi transmise mesaje de publicitate sau promotionale, in cazul spatiilor comerciale Permite transmiterea mesajelor de avertizare in caz de urgenta (incendiu sau efractie).

 

     Detine tehnologii avansate in domeniul comunicatiilor. Difuzarea de muzica ambientala sau de anunturi comerciale specifice, preinregistrate, in zone alese de utilizator Difuzarea de anunturi preinregistrate de alarmare si evacuare in caz de urgenta

 

      Aplicatiile tipice ale acestor instalatii vizeaza:

 

• teatre, sali de concerte, cladiri de opera, scoli, universitati, biserici, sali polivalente, terenuri de sport, hoteluri si restaurante

 

• sisteme de apel in spatii industriale, cladiri de birouri

 

• centre de conferinte, sali de expozitii»  Sunet»  Multimedia
Sisteme de adresare publica


Head Office - Soseaua Cristianului nr. 11, 500053, Brasov, Romania
Mobil: 0728 289 289 / 0755070939
Tel/fax: +4 0268 331 410 / +4 0268 332 230Copyright © dB Tehnolight 2009. Made by Sik


Acest site nu foloseste cookies. Nu colectam date despre activitatea dumneavoastra si nu folosim cookies de la terti.