Facebook  DBT pe Facebook Twitter  DBT pe Twitter
Richard Clayderman & d&b audiotechnik, un concert de neuitat!

Richard Clayderman a susținut sâmbătă (13 Iulie), un concert în Piaţa Sfatului, artistul francez aflându-se pentru prima dată la Braşov. În deschiderea concertului, care a durat două ore, a cântat Alexandra Fits alături de Guido van de Meent.

Sonorizarea concertului a fost asigurată de un sistem de înaltă performanţă din seria V, lansat în 2012 de către producătorul d&b audiotechnik - Germania.

Instalarea și configurarea întregului sistem au fost asigurate de către personalul tehnic al companiei TRICORP SRL (Iași), calificat și specializat de către d&b audiotechnik.

În urma simulării efectuate în software-ul ArrayCalc s-a decis ca sistemul să fie fomat din opt incinte line array V8 și patru incinte line array V12 dispuse în două coloane. Pentru redarea frecvențelor joase s-au utilizat opt subwooferi cardioizi V-SUB care au fost amplasați în fața scenei. De asemenea pe scena au mai fost amplasați și doi sateliți Q7 pentru front fill.
Acestea a fost îmbinarea perfectă pentru a asigura o acoperire uniformă pentru întreaga audiență, respectând unul din conceptele d&b audiotechnik, și anume "Democrația pentru ascultători”.

Amplificarea întregului sistem s-a realizat cu amplificatoarele dedicate D6 & D12 – d&b audiotechnik, controlul de la distanță al acestora efectuându-se cu ajutorul unei interfețe speciale d&b R60, care oferă un control ușor și facil.

Pentru captarea sunetelor redate de pian s-a utilizat un sistem dedicat de microfoane stereo 4099P, respectiv pentru orchestra, microfoane instrumentale din seria 4099 DPA Microphones – Danemarca.

La final, pentru că publicul continua să îl aplaude, Richard Clayderman şi-a luat un rămas bun „artistic” de la ascultatori, interpretând la pian „Time to say Goodbye”, dar şi cu promisiunea că va reveni.

Astfel de evenimente merită să beneficieze de cele mai recente tehnologii și de cea mai înaltă calitate, acesta fiind unul dintre obiectivele noastre principale.

Richard Clayderman & d&b audiotechnik, un concert de neuitat!View2
View2
View1
View1
Head Office - Soseaua Cristianului nr. 11, 500053, Brasov, Romania
Mobil: 0728 289 289 / 0755070939
Tel/fax: +4 0268 331 410 / +4 0268 332 230Copyright © dB Tehnolight 2009. Made by Sik