Facebook  DBT pe Facebook Twitter  DBT pe Twitter
Q-SUB

 

Incinta Q-SUB

 

Incinta Q-SUB incorporeaza o tehnologie cu joasa compresie bass-reflex ce contine un difuzor de 18" cu excursie lunga a membranei. Tehnologia d&b SenseDrive este disponibila cand cabinetul este amplificat de catre D12.Incinta Q-SUB este mecanic compatibila cu Q1 si Q7; zece elemente in grila frontala si pe panourile laterale permit utilizarea sistemelor de suspendare ale seriilor Q in diverse combinatii,fie suspendate fie pozitionate pe sol (ground stacked).

 

Cabinetul Q-SUB este construit din plywood marin cu un finisaj al vopselei rezistent la impact,o pereche de manere,patru roti si o flansa M20 pe panoul superior pentru a accepta distantier bass-satelit.Partea frontala a incintei este protejata de o grila metalica rigida acoperita cu burete acustic transparent ce poate fi inlocuit,si doi conectori EP5 sau NL4 conectati in paralel sunt montati pe panoul din spate.Doua sisteme de culisare sunt disponibile pe panoul inferior pentru a prevenii zgarieturile,acestea sunt perfect locabile in sistemele corespunzatoare panoului superior al urmatorului cabinet toate astea pentru a preveni miscarea subwooferilor pozitionati unul peste altul.Deasemenea sunt disponibile sisteme de securizare si montaj al unei placi de transport suplimentare.

 

 

Amplificatoare

 

Q-SUB poate fi amplificat de catre d&b D6, D12 sau D80, se pot conecta pana la 2 incite pe fiecare canal al amplificatorului utilizat. Mai multe informatii detaliate despre setarile specifice ale incintelor cu amplificatoarele d&B sunt disponibile fie in documentatia relevanta ale incintelor sau in manualele amplificatoarelorQ-SUB

specificatiile produsuluiHead Office - Soseaua Cristianului nr. 11, 500053, Brasov, Romania
Mobil: 0728 289 289 / 0755070939
Tel/fax: +4 0268 331 410 / +4 0268 332 230Copyright © dB Tehnolight 2009. Made by Sik