Facebook  DBT pe Facebook Twitter  DBT pe Twitter
Yi-SUB

Incinta Yi-SUB

 

Incinta Yi-SUB este versiunea pentru instalatii fixe a incinteti line array Y-SUB. Aceasta este acustic compatibila cu versiunea standard pentru touring diferind doar in constructia cabinetului si prin sistemele de suspendare. Yi-SUB este un subwoofer cardioid de inalta performanta, amplificat de catre un singur canal al amplificatorului. Incorporeaza doua difuzoare neodymium cu excursie lunga a membranei: difuzor de 18'' frontal intr-un design bass-reflex si un difuzor de 12'' intr-o incapere bandpass ce radiaza spre spate. Rezultatul dispersiei cardioide obtinut prin aceasta tehnologie reduce energia nedorita a frecventelor joase in spatele sistemului reducand astfel foarte mult campul reverberant la frecvente joase si asigura o acuratete ridicata in reproducerea acestora.Yi-SUB poate fi utilizat pentru a suplimenta incintele Yi8 si Yi12 in diferite combinatii, ground stack sau suspendate, ori integrate peste Yi8/Yi12 in aplicatii line array, sau ca o coloana separata.

 

Cabinetul Yi-SUB este construit din plywood marin si are un finisaj al vopselei cu protectie la impact si la intemperii PCP (Polyurea Cabinet Protection). Cabinetul este protejat de o grila frontala metalica rigida.

 

Amplificatoare

 

Yi-SUB poate fi amplificat de catre d&b D6, D12 sau D80, se pot conecta pana la 2 incite pe fiecare canal al amplificatorului utilizat. Mai multe informatii detaliate despre setarile specifice ale incintelor cu amplificatoarele d&B sunt disponibile fie in documentatia relevanta ale incintelor sau in manualele amplificatoarelor.Yi-SUB

specificatiile produsuluiHead Office - Soseaua Cristianului nr. 11, 500053, Brasov, Romania
Mobil: 0728 289 289 / 0755070939
Tel/fax: +4 0268 331 410 / +4 0268 332 230Copyright © dB Tehnolight 2009. Made by Sik