Facebook  DBT pe Facebook Twitter  DBT pe Twitter
Ti-SUB

 

Incinta Ti-SUB

 

 

Incinta Ti-SUB este versiunea pentru instalatii fixe a lui T-SUB , versiunea de touring difera de cea de instalatii prin sistemele hardware de montaj.Poate fi utilizata pentru a suplimenta frecventele joase a Ti10L si Ti10P.Subwooferul Ti-SUB are un design bass-reflex ce incorporeaza un difuzor de 15" cu excursie lunga a membranei si magnet pe neodymium.Cabinetele sunt mecanic conectate utilizand sistemele de suspendare de pe ambele parti lateral-frontale ale cabinetului care culiseaza in afara atunci cand este nevoie si o legatura centrala in spatele cabinetului.Toate componentele de suspendare sunt montate pe cabinet.Ti-SUB poate deasemenea suplimenta incintele Ti10 si in aplicatii ground stacked unde Ti-SUB le poate suporta din privinta mecanica.

 

 

 

Incinta este construita din plywood marin cu un finisaj rezistent la impact . Partea frontala a incintei este protejata de o grila metalica cu burete acustic transparent.In panoul din spate sunt montati doi conectori NL4 conectati in paralel.Culori speciale (SC) sau resistenta la intemperii (WR) sunt deasemenea disponibile.

 

 

Amplificatoare

 

Ti-SUB poate fi amplificat de catre d&b D6, D12 sau D80, se pot conecta pana la 2 incite pe fiecare canal al amplificatorului utilizat. Mai multe informatii detaliate despre setarile specifice ale incintelor cu amplificatoarele d&B sunt disponibile fie in documentatia relevanta ale incintelor sau in manualele amplificatoarelorTi-SUB

specificatiile produsuluiHead Office - Soseaua Cristianului nr. 11, 500053, Brasov, Romania
Mobil: 0728 289 289 / 0755070939
Tel/fax: +4 0268 331 410 / +4 0268 332 230Copyright © dB Tehnolight 2009. Made by Sik