Facebook  DBT pe Facebook Twitter  DBT pe Twitter
D12

 

Amplificatorul D12

 

D&B D12 este un amplificator cu doua canale ce incorporeaza un procesor digital de semnal ( DSP) pentru a sigura configuratiile si functiile specifice ale incintelor d&b. Este construit pentru a se utiliza cu toate incintele d&b ,are intrari digitale cat si analogice precum si iesiri paralele,control de la distanta Remote Control, si capabilitati de monitorizare precum si circuite sofisticate de protectie.

 

Utilizeaza o sursa de alimentare in comutatie cu autosensing pentru  principalele tensiuni 115 V / 230 V , 50 - 60 Hz ( optional 100 / 200 V) si are un ventilator controlabil in functie de temperatura si semnal pentru a raci componentele interne.Este special conceput pentru a furniza o putere mare la impedanta joasa cuprinsa intre 4 si 16 ohmi.Un egalizator parametric cu 4 benzi ce poate fi definit de utilizator si capabilitate pentru delay pana la 340 ms este incorporat pentru a fi aplicat independent pentru fiecare canal.

 

Un generator de semnal ce ofera pink noise sau sine wave este deasemenea incorporat.D12 utilizeaza functia de Load monitoring si System check pentru a obtine diferite date despre starea difuzoarelor si a impedantei acestora. System check incorporat in d&b verifica daca sistemul a performat sau performeaza in conditiile predefinite,in timp ce d&b Load monitoring permite o monitorizare automata si continua a impedantei.Ambele pot determina starea difuzoarelor corespunzatoare frecventelor inalte sau joase din sisteme cu multiple elemente de acest fel,chiar daca acestea sunt trecute prin crossover pasiv.

 

 

Deoparte de configuratiile de iesire configurabile pentru dual channel,mixed TOP/SUB si 2 Way active,D12 ofera totodata si d&b Sense Drive pentru a se utiliza cu difuzoarele corespunzatoare frecventelor joase in sistemele de incinte si subwooferi  amplifcate in mod activ si contin optiunile de conectori dedicati.

 

 

Toate aceste functii si parametrii pot fi usor accesate si controlate via ecranului LCD in conjunctie cu encoderul rotativ digital sau prin d&b Remote network.D12

specificatiile produsuluiHead Office - Soseaua Cristianului nr. 11, 500053, Brasov, Romania
Mobil: 0728 289 289 / 0755070939
Tel/fax: +4 0268 331 410 / +4 0268 332 230Copyright © dB Tehnolight 2009. Made by Sik